Op naar de winterzon in tropisch paradijs op Curaçao

€ 1.519,- p.p. | ★★★★ | 8 dagen | 1 maart | Logies + ontbijt

Kontiki Beach Resort

 • Vrij 1 maa 2024 (8 dagen)

 • Logies + ontbijt

 • 2 personen

vanaf 1.519,- p.p.

Kontiki Beach Resort

Curaçao

Dit resort ligt aan het levendige Mambo Beach, in de buurt van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Het resort biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder kamers, suites en appartementen. 😍

Het Kontiki Beach Resort biedt een verscheidenheid aan faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. De 3 zwembaden, waaronder een zoutwaterzwembad, zijn perfect om te relaxen. De spa biedt een verscheidenheid aan behandelingen om te ontspannen en te genieten. De fitnessruimte is ideaal om in vorm te blijven. Alle beach clubs bieden een gezellige sfeer met muziek, drankjes en hapjes. Ps; het restaurant serveert een à-la-cartemenu met een verscheidenheid aan internationale gerechten en de bar biedt een uitgebreide selectie dranken en cocktails.

 • Aan het strand
 • 20 minuten rijden naar airport
 • Airco
 • Gratis wifi in openbare ruimte
 • Gratis wifi op de kamer
 • Receptie (24 uur)
 • Strijkfaciliteiten
 • Bagageruimte
 • Afgesloten privé parkeerplaats buiten
 • Tegen betaling
  • Stomerijservice
 • 2 à-la-carterestaurants: Mood Beach, open: maandag t/m zondag 09.00 – 18.00 uur en Cabana Beach, open: maandag t/m zondag 09.00 – 18.00 uur
 • 4 bars: strandbar Mood Beach bar, open: maandag t/m zondag, 09.00 – 00.00 uur, strandbar Wet ’n Wild Beach club, open: woensdag t/m zondag, 10.00 – 18.00 uur, binnenbar Barista Lounge (Koffie) en strandbar Cabana Beach Bar, open: maandag t/m zondag 09.00 – 18.00 uur
 • 3 buitenbaden
 • Badhanddoeken, ligbedden en parasols
 • Zonneterras
 • Logies
 • Logies en ontbijt

Zie details

Meer uit onze selectie

Meer uit onze selectie

2023-11-10T19:32:49+00:00
Ga naar de bovenkant